Bekijk onze stijlvolle trouwpak in de kleur:

Donker groene

Bekijk onze stijlvolle trouwpak in de kleur:

Donker groene

Ben je op zoek naar een Donker groene trouwpak? Ibrahim Tosun kan je adviseren en voorzien van een uniek maatpak wat past bij je wensen. Wij zorgen ervoor dat jouw Donker groene trouwpak perfect is. Het zal aanvoelen als een tweede huid die je draagt op jouw mooie dag! Samen met jou kiezen we de stijl die bij je past, de Donker groene stof die je wilt, de juiste voering en de bijpassende knopen. We zetten bij jouw Donker groene trouwpak de puntje op de i, zo zetten we een mooie passende tekst aan de binnenkant van je jasje, en aan de binnenkant van je kraag. Bij een Donker groene trouwpak hoort ook een overhemd op maat. We zorgen er bij Ibrahim Tosun voor dat alles perfect bij elkaar past. Het maakt hierin niet uit of je voorkeur uitgaat naar een trouwdatum of initialen op je overhemd, het kan allemaal! Wij zijn het passende adres als je een strak gesneden Donker groene maatpak zoekt.

Prijsindicatie:

1499.00

,-

Tip je partner

Met jouw wensen en ons advies bepalen we samen jouw unieke trouwpak. We kijken naar wat het beste bij je past; van de stof, kleur, stijl en de kleine afwerkingen. Zo zijn er meer dan een miljoen mogelijkheden en daarmee wordt je pak helemaal uniek.

Maak direct een afspraakEen trouwbranche keurmerk afbeelding.

Wij werken exclusief met gecertificeerde Europese ateliers

Dummy tekst om wat te gaan opvullen. Gisteren geplaatst en nu al te zien op de website. Ongelooflijk.

Mark J.

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Heel fijn contact en goeie service. Vanaf het moment dat we binnenkwamen had Ibrahim al een idee in zijn hoofd, dit samen besproken en we hebben zijn advies aangenomen. Voor een mooi bedrag een super pak gekregen!

Yordi Stoop

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ik was in de regio Den Haag - Rijswijk opzoek naar winkel waar ik een trouwpak op maat kon laten maken. Ik had een trouwpak nodig en ook nog op korte termijn (5 weken). Mijn oog viel op Ibrahim Tosun en in het bijzonder door de grote hoeveelheid positieve reviews. Ik belde hem meteen op, hij stond mij vriendelijk te woord en we maakten direct een afspraak die op korte termijn kon plaats vinden. Op de afspraak bij hem in het atelier verliep alle stappen soepel, hij legde de stappen uit en de mogelijkheden qua budget. In 4 weken tijd was mijn trouwpak klaar en ik ben zeer tevreden met de uitkomst. Ik geef hem graag 5 sterren voor kwaliteit, prijs, vriendelijkheid, snelheid, duidelijkheid, communicatie en flexibiliteit.

Arnie

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Kwaliteit en Service staat hoog bij Ibrahim Tosun. Aanrader voor elke persoon die wauww eruit wilt zien tijdens zijn bruiloft 😍

ogun aydin

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Samen met mijn broers hier maatpakken laten maken voor een bruiloft. Super strak gedaan en echt oog voor details.

Hamza

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Schitterende kleding voor onze kinderen gemaakt!

Stefan van Vuuren

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Door mijn herstel van een zware Corona periode is het voor mij moeilijk om een trouwpak aan te meten en passen, maar door de (zeer) persoonlijke aandacht, deskundigheid & enthousiasme van Ibrahim Tosun is het aanmeten en passen van het trouwpak geweldig verlopen. Ik heb me volledig laten leiden inzake keuzes en wensen door Ibrahim, en het resultaat mag er zeker zijn en wat een geweldige kwaliteit. Zeker geen spijt ervan, als ik iemand voor een trouwpak zou moeten aanbevelen dan is het zeker Ibrahim Tosun, echt geweldige behandeling en service verkregen van hem. Complimenten voor de huiselijk sfeer, behandeling en service.

Marcel Groenewege

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Top eigenaar, top service Ben goed geholpen en ben super super blij met mijn maatpak !! Dank je wel Ibrahim !! Ik kom nog zeker vaak bij je terug.

IDGAF 0183

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ibrahim heeft tijdens het proces van opmeten tot het leveren van het pak mij op de hoogte gehouden van elke stap. Bovendien heeft hij i.v.m. spoed, nog sneller geleverd dan ik had verwacht. Het pak was zodanig mooi, dat ik nog een pak heb laten maken door Ibrahim. 10 sterren was ook op zijn plek geweest! Al met al zeker een aanrader en mijn toekomstige tailor wat betreft maatpakken.

A.E. Sarikaya

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ibrahim is een vakman als het gaat om maatpakken maken. Hij neemt zijn tijd om alle aandacht en focus gericht op jou te houden. Door zijn manier van denken komen de beste ideeën naar boven. Hierdoor is mijn trouwpak in maar 4 weken (!) vanaf opmeten gerealiseerd. Prijs en kwaliteit verhouding is uitmuntend.

Erino Campbell

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Perfecte service en kwaliteit!! Alles is top en een mooiere smoking voor mijn bruiloft kon ik mij niet wensen!!! Zeker een aanrader voor iedereen.

fatih ural

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Zeer professioneel en meedenkend. Pakken zijn van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht maakt het allemaal een stuk makkelijker om tot een eind resultaat te komen. Grote aanrader! Bedankt Ibrahim!

Ismail Tiryaki

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Voor iemand die nooit een pak heeft gedragen ben ik super geholpen. Stap voor stap heeft Ibrahim mij geholpen tot het maken van keuzes uit heel veel stoffen en materialen. De eindresultaat mag er wezen uiteindelijk, ben zeer tevreden en voel mij echt begrepen door hem. Nou Ibrahim bedankt voor je hulp en zal in de toekomst vaker langskomen voor uitbreiding in mijn garderobe.

ahmed elouachoun

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ik heb mijn trouwpak door Ibrahim laten aan meten voor mij en m'n bonus zoon en dit was van begin tot eind top geregeld. Een aanrader voor iedereen. Ibrahim bedankt voor alles.

Danny Kanij

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Heel goed geholpen en echt een prachtige pak gekregen, hij zit heerlijk, kwaliteit druipt er van af! Alle details worden stuk voor stuk doorgenomen

tolga ozbozkurt

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Wat een fantastisch mooi proces met een echte vakman. Ibrahim neemt je mee in alle keuzes, opties en mogelijkheden en wat is daar een schitterend eindresultaat uitgekomen. Zo blij met mijn maatpak voor mijn trouwdag. Dank je wel Ibrahim.

ron tempelaar

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Super service en top kwaliteit. Aanrader!

Jeroen van Baren

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ik heb bij Ibrahim Tosun een geweldig pak voor mijn bruiloft op maat laten maken. Het pak zit als gegoten, mede door de vakkundigheid van Ibrahim. Naast zijn mooie stoffen en uitgebreide mogelijkheden ben ik ook te spreken over zijn service. Ik voelde me op mijn gemak bij hem. Als ik een afspraak had was Ibrahim altijd op tijd beschikbaar en hoefde ik nooit te wachten. Absoluut een aanrader!

Edo van Asseldonk

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ibrahim heeft mij geholpen met het creëeren van mijn trouwpak. Hij neemt echt de tijd, luisterd naar eigen inbreng van ideeën en helpt mee met het maken van het ideale pak. Het eindresultaat mag er absoluut zijn, het pak zit als gegoten en je voelt dat het kwalitatief verschrikkelijk goed is. Ibrahim heeft zeker zijn steentje bijgedragen aan 'onze mooiste dag'. Ibrahim is zeer vriendelijk, professioneel en verstaat zijn vak. In voor een geintje, maar blijft met een kritische blik kijken. Ik raad iedereen aan om bij Ibrahin langs te gaan voor een pak. Ik weet dat mijn volgende pak ook door hem gemaakt zal worden. Ibrahim, bedankt!

Koendert Zwart

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Top kwaliteit bij Ibrahim. Erg goed geholpen alles in detail besproken en er wordt echt tijd voor je gemaakt. Had zelf een vrij korte deadline, maar Ibrahim heeft toch alles kunnen regelen. Alles naar wens, zeker een aanrader. Enorm bedankt!

Mevlut Ozdemir

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Voor mijn bruiloft moest ik natuurlijk een trouwpak kopen en op aanraden van een vriend kwam ik bij Ibrahim terecht. Ik had nooit gedacht dat ik van A tot Z, tot in de kleinste details, mijn pak op zo'n manier kon samenstellen zoals ik dat bij Ibrahim heb gedaan. Ibrahim is naar mijn mening enorm professioneel en betrokken; de energie, kennis en kunde die van Ibrahim afstraalt geeft je een betrouwbaar en prettig gevoel, je bent je vrijwel direct bewust dat je in goede handen zit bij hem. Al met al voelde het voor mij als een onvergetelijke ervaring, een absolute aanrader!

S. S.

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Super ervaring gehad bij Ibrahim. Neemt de tijd om het perfecte pak aan te meten en uit te zoeken. Heeft oog voor detail en komt met goede suggesties. Zou iedereen Ibrahim aanraden!

youri pont

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Wil je een pak op maat laten maken kom dan naar Ibrahim Tosun! Top gast die alle tijd voor je neemt en met je meedenkt. Letterlijk alles is mogelijk naar jouw wensen en smaak. Thanks!👍

Fouad El Khababi

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Prachtige winkel met Ibrahim als geweldige hulp bij het uitzoeken van een pak. Super tevreden, en bij iedereen aan te raden!

Robin van Baren

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Ik heb mijn trouwpak aangeschaft bij Ibrahim Tosun, echt een topper! Biedt veel keuze en mogelijkheden en neemt de tijd om je daar goed in te begeleiden. Het eindresultaat overtrof al mijn verwachtingen. Aanrader!

Glenn van der Windt

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Heel vriendelijk ontvangen door Ibrahim. Ibrahim is heel enthousiast als hij je meeneemt door het proces en laat je ook rustig je keuze maken voordat hij advies geeft. Zelf bij twijfel weet hij het heel goed uit te leggen waarom een pak op een bepaalde manier hoort te zitten. Bij vragen reageert hij ook heel snel. Afgelopen zaterdag mijn trouwpak opgehaald en daar zag ik ook weer hoe enthousiast hij is bij het vertellen van elke detail van het pak. Het eind proces is niet alleen maar passen maar ook wat leuke foto's gemaakt. Het einde resultaat is top, ik ben helemaal blij met mijn trouwpak. Ibrahim thanks!

Stephan G.F Tjon

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
Goede service, neemt uitgebreid de tijd en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt! Al met al, een dikke aanrader!

Tayfun Kayahan

⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁
⭐︁

Vertrouwd door 920+ klanten voor u.

LEES HIER MEER REVIEWS