Trouwpakken op maat voor de bruidegom
Trouwpakken op maat voor de bruidegom in algemeen
Tip je partner

The special experience

Komt de mooiste dag van uw leven er aan en gaat u trouwen? Daar hoort uiteraard een uniek trouwpak op maat bij. Dan zit u bij Ibrahim Tosun helemaal goed! Wij zorgen ervoor dat u zich onderscheid van alle andere gasten. Het enige wat u hoeft te doen is uw getuigen, moeders, vaders of eventueel vrienden op een gewenste dag en tijdstip bij elkaar verzamelen voor “The Special Experience”.

Onze travellingtailor komt graag bij u aan huis in algemeen om uw trouwpak / trouwkostuum aan te meten. Dit wordt gedaan in uw eigen vertrouwde omgeving, omringd door uw familie en vrienden.

Komt de mooiste dag van uw leven er aan en gaat u trouwen? Daar hoort uiteraard een uniek trouwpak op maat bij. Dan zit u bij Ibrahim Tosun helemaal goed! Wij zorgen ervoor dat u zich onderscheid van alle andere gasten. Het enige wat u hoeft te doen is uw getuigen, moeders, vaders of eventueel vrienden op een gewenste dag en tijdstip bij elkaar verzamelen voor “The Special Experience”

Onze travellingtailor komt graag bij u aan huis om uw trouwpak / trouwkostuum aan te meten. Dit wordt gedaan in uw eigen vertrouwde omgeving, omringd door uw familie en vrienden.

De service van onze travellingtailor is geheel kosteloos bij aanschaf van uw trouwpak
Een trouwbranche keurmerk afbeelding.

Creëer uw model met verschillende keuzes

Of u nu een opgesneden revers, haakrevers of toch een sjaalkraag wilt hebben, een 1, 2 of 3 knoopscolbert of toch een klassieke dubbelbreasted colbert: alles is mogelijk. Wilt u de zakken met klep of met paspel en wilt u ze dan recht of toch schuin afgewerkt hebben? Ook dit kan! Tevens heeft u de keuze uit een rugsplit, zijsplit of geen split. U kunt ook kiezen voor een bandplooi op uw pantalon en of u de zoom met omslag wilt of niet. Zoals je ziet is de keuze reuze en daarom wij helpen we u graag om de gewenste stijl te bepalen dat afgestemd is met wie jij bent.

Geniet van de luxe die geboden wordt door onze personal tailor. Eerst wordt de lichaamsmaten opmeten, daarna wordt gekeken naar uw houdingsmaten en heel belangrijk: de gevoelsmaten.

Vier weken na het aanmeten maken wij een afspraak met u om uw maatpak / trouwpak af te leveren.

Uw maten worden opgeslagen in ons systeem, zodat wij u de volgende keer nog sneller van dienst kunnen zijn.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bekijk de variaties in pakken

Blauwe Smoking
ZeeGroene
Donker groene
Licht groene
Bekijk meer variaties

Bekijk de variaties in pakken

Een man in een licht groene trouwpak gemaakt door Ibrahim.Een man in een rode trouwpak gemaakt door Ibrahim.Een man in een donker groene trouwpak gemaakt door Ibrahim.Een man in een zwarte smoking trouwpak gemaakt door Ibrahim.
Bekijk meer variaties

The Big Day Service

Wilt u zorgeloos trouwen? Maak dan gebruik van The Big day Service. Er komt een personal stylist bij u langs om u aan te kleden waar dan ook in Nederland. Wij gaan u klaar stomen voor uw grote dag. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Wilt u zorgeloos trouwen? Maak dan gebruik van The Big day Service. Er komt een personal stylist bij u langs in de omgeving algemeen. Wij gaan u klaar stomen voor uw grote dag. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Voordelen van een Trouwpak op maat door Ibrahim Tosun

Ervaren maatspecialist met ruim 14 jaar ervaring in trouwpakken op maat.
Eerlijk advies.
Gratis kleuranalyse.
Keuze uit meer dan 7000 bovenstoffen.
Kies je voering uit een tal van kleuren en designs.
Borduur je naam en datum op de voering.
Bepaal je kleur voor de vilt onder je kraag.
Borduur ook iets leuks in de vilt om het speciaal te maken.
Kies een bijpassende knoop.
Onderste mouwknoopsgat in een ander kleur laten stikken.
De reversknoopsgat wordt met de hand gemaakt.
Bepaal het model van je trouwpak.
Volledig op maat en gepersonaliseerd.
Voor elk budget een passend pak.
100% klanttevredenheid.
Kinderen zijn ook te voorzien van een maatpakje!